Siste sjanse til å stemme fram vår beste anmeldelse!

Siste sjanse til å stemme fram vår beste anmeldelse!

Hva er Barnebokkritikk på sitt beste? Vi har bedt både nåværende og tidligere anmeldere om

Hva er Barnebokkritikk på sitt beste? Vi har bedt både nåværende og tidligere anmeldere om å nominere de beste av sine egne og andres anmeldelser.
Da det ble kjent hvilken kompetent jury som påtok seg oppgaven med å bedømme kandidatene, strømmet forslagene inn. Vi er svært takknemlige for innsatsen til Guri Vesaas, Karin Beate Vold, Harald Bache-Wiig, Tone Birkeland og Geir Vestad. I tillegg til nominasjonene fra oss, har de stått fritt til å supplere med egne forslag. Her presenterer vi det de mener er Barnebokkritikk på sitt beste. Nå er vi spent på hva leserne våre mener.

Se avstemningsboksen ute til høyre →

Fristen for å stemme er 30. november. Anmelderen som vinner får æren av å bestemme hvem som skal få en bokgave på rundt 150 av årets ferske barne- og ungdomsbøker. Bokstabelen av anmeldereksemplarer fyller for øyeblikket redaktørens kontor til taket.

Her kan du lese de sju finalistanmeldelsene :

 

Guri Fjeldberg

Født 1969. Frilanser. Utdanna journalist, norsklærer og vaktmester. Anmelder også fast for Aftenposten, tidligere 20 år for Bergens Tidende. Har skrevet anbefalingsguiden «101. De beste barnebøkene 2005-2015». Kåret til Årets litteraturkritiker i 2015.